"Communicatie is geen blablabla"

In 2009 begon KLA-4 als een copywriting-partner voor openbare besturen, KMO’s en zelfstandige ondernemers. Onze klanten waren bedrijven die ervan overtuigd waren dat relevante content in de digitale omgeving meer dan ooit een noodzaak was en kwalitatieve copy een meerwaarde die afstraalt op welke professionele activiteit dan ook. 

Ook een schrijfbedrijf

De mogelijkheden en verlokkingen van de nieuwe media stelden hen vaak voor moeilijke en tijdrovende keuzes. Vandaar dat we steeds vaker de dunne grens zijn beginnen oversteken van uitvoerende schrijfpartner naar strategische communicatieadviseur. Daarom ook kwam Frédérique het schrijfbedrijf van Koen vervoegen, waardoor KLA-4 plots niet enkel meer een schrijfbedrijf was maar een communicatiebedrijf bleek. 

Actie

Schrijven doen we nog steeds. Voortaan staan we echter in voor alle contentcreatie en de coördinatie van communicatiecampagnes. Met onze ervaring in de journalistiek, de human resources en de corporate communicatie helpen we bedrijven bovendien om strategische communicatiekeuzes te maken. Steeds met hetzelfde doel voor ogen: rekening houdend met de context, een doelgroep aanzetten tot de gewenste actie. Want communicatie is veel, maar zeker geen blablabla.

“Schrijven is geen kunst. Zorgen dat je gelezen wordt des te meer.” - Koen Lauwereyns

“Communicatie is geen blablabla maar een manier om je doelgroepen te overtuigen en je ondernemingsdoel te bereiken.” - Frédérique Macron

Maak een afspraak

Bel Koen (0475 46 92 13) als je vragen hebt over: copywriting en perscommunicatie
Koen Lauwereyns
Bel Frédérique (0494 57 56 45) als je vragen hebt over: content management , employer branding en veiligheidscommunicatie
Frédérique Macron

Koen denkt mee, leeft zich in, structureert de informatie en gebruikt een verhelderende schrijfstijl die geen extra vragen oproept.