Webteksten die aanzetten tot actie

Iemand die op het web een product of een dienst zoekt, heeft geen tijd voor praatjes. Vertel hem dus zo duidelijk mogelijk wat je voor hem kan betekenen. Gebruik om hem te overtuigen woorden die hij dagelijks gebruikt. Dat schept vertrouwen en zet aan om verder te lezen en de actie te ondernemen die je van hem verlangt.

Wat wil je bereiken?

Een actiegerichte webtekst schrijven begint met een grondig gesprek over wie je bent, wat je doet en wat je wil bereiken. Vertel ons over de manier waarop jij met je klanten omgaat en waarom je dat op die manier doet. Weet je trouwens waarom ze jou verkiezen en niet je concurrent? Hoe meer informatie we verzamelen over je klanten, hoe gerichter we kunnen schrijven.

De werktekst die we je voorstellen, is voorzien van metadata (de tekst die Google graag gebruikt op zijn resultatenpagina’s) en call to actions (de zinnen die je bezoeker tot actie moet aanzetten), geschreven en gestructureerd met een oog op een snelle conversie.

We helpen zoekrobots verleiden met relevante tekst

We zullen je nooit garanderen dat je website voor een bepaald zoekwoord in de top 5 van de zoekresultaten van Google zal staan. Vertrouw trouwens nooit iemand die dat wel doet, tenzij hij kan bewijzen dat hij de CEO van Google zelf is. 

We zullen je daarentegen wel zo goed mogelijk helpen om de vindbaarheid van je website te maximaliseren. SEO-zoekwoorden integreren is daar een onderdeel van. Op termijn is een doordacht beheer van je website en het actueel houden van je content echter veel belangrijker. En ook daar helpen we graag bij.

Wat je nodig hebt, zijn webteksten die je KMO of organisatie vooruit helpen. Daar zijn we het alvast over eens. Over de rest moeten we praten.

Maak een afspraak

 

 

Bel Koen (0475 46 92 13) als je vragen hebt over: copywriting en perscommunicatie
Koen Lauwereyns

Emmanuelle Adam

De jarenlange ervaring in HR, communicatie en marketing laat zich duidelijk voelen en dat zorgt voor een erg interessante mix. KLA-4 Communicatie is voor Cofely dan ook een betrouwbare en aangename partner.