Tekst én inspiratie voor je nieuwsbrieven en blogberichten

Je knowhow, nieuwe producten of diensten, getuigenissen van klanten, nieuws uit je sector, je visie op de dingen die in en rond je onderneming gebeuren,… Stuk voor stuk aanleidingen om met je prospecten en klanten te communiceren. Het zijn geen verkooppraatjes maar het is informatie waarmee je je onderscheidt van je concurrenten en vertrouwen opbouwt.

Laat geregeld van je horen

Ook jouw onderneming kan dat soort waardevolle verhalen vertellen, alleen ben je vaak zo hard met je corebusiness bezig dat je ze op de duur niet meer ziet. Bovendien, dat eerste blogbericht posten en die eerste nieuwsbrief versturen lukt meestal nog vlot, maar de kans is groot dat er vervolgens maanden- zelfs jarenlang geen beweging meer is op je website. Dat is om verschillende redenen doodjammer.

  • Je benut het communicatiekanaal niet om van prospects klanten te maken.
  • Je dure investering in een interactieve, wervende website is nutteloos.
  • Je mist de gedroomde kans om je als autoriteit in je sector te profileren.
  • Bij gebrek aan actuele content op je website, straft Google je af met een lagere vindbaarheid.
  • Een verlaten website werkt averechts op het vertrouwen van je bezoekers en is schadelijk voor je imago.

Een plan voor de outsourcing van je contentcreatie en contentcuratie

We stellen een plan en een procedure op om je nieuwspagina systematisch te actualiseren en via nieuwsbrieven en sociale media de dialoog met je doelgroepen levendig te houden. We creëren daarvoor in onderling overleg originele content en screenen als contentcurator de relevante content in je sector. We houden hierbij de tijdsinvestering voor jou zo laag mogelijk.

Maak een afspraak

Bel Koen (0475 46 92 13) als je vragen hebt over: copywriting en perscommunicatie
Koen Lauwereyns

Stéphanie De Longueville

C’est un métier proche du travail de journaliste, mais qui nécessite un vrai talent de copy. Koen fait cela très bien ! Il est pro, respecte les délais et réalise un suivi efficace.