Copywriting

Webteksten

Iemand die op het web een product of een dienst zoekt, heeft geen tijd voor praatjes. Speel in op zijn behoefte en vertel hem waarom jij hem beter kan helpen dan wie dan ook.

Brochures, magazines, folders

Drukwerk is niet langer het meest vanzelfsprekende communicatiemiddel om een grote doelgroep te bereiken. Het wordt stilaan wel een manier om op te vallen bij de digitaal doodgeknuffelde consument.

Nieuwsbrieven, blogs

Je knowhow, nieuwe producten of diensten, getuigenissen van klanten, nieuws uit je sector, je visie op de dingen die in en rond je onderneming gebeuren, ...

Onlineapplicaties

Om korte en gebalde teksten voor mobiele applicaties te schrijven is inleving het sleutelwoord, meer nog dan voor om het even welke andere tekst.

Perscommunicatie

Zwijgen is in een communicatiemaatschappij een beetje doodgaan. Vandaar dat we dagelijks een bombardement aan communicatieprikkels ondergaan.

Speeches en presentaties

Een speech schrijven vergt een nauwkeurige voorbereiding om te vermijden dat je toehoorders na amper een paar minuten vooral aan de receptie denken die erop volgt. Een presentatie mag dan weer geen speech lijken.

Scenario's voor audivisuele toepassingen

Tekst is niet de enige manier om je boodschap te communiceren. Maar tekst ligt wel heel vaak aan de basis. Een bedrijfsfilm draaien? Prima idee, maar wie zorgt voor het scenario? Een radiospot opnemen?

KLA-4 Communicatie denkt out-of-the-box en heeft het schrijfmétier in de vingers, dat voel je!