Blog

Geschreven door Koen Lauwereyns 23 05 2017 Webteksten, Copywriting, Online, copywriter

10 basisregels, en de basisregel der basisregels, voor functionele commerciële websites

Natuurlijk moet een commerciële website, waarmee je je als ondernemer voorstelt aan klanten en potentiële klanten, ook mooi gedesignd zijn. De basisvoorwaarde is echter functionaliteit. Je bezoekers willen immers vooral snel te weten komen of jouw producten of diensten hen kunnen helpen. 

Lees verder

Geschreven door Koen Lauwereyns 19 05 2017

Kies je voor u of gebruikt u ook je?

Bij het schrijven van vaste webteksten is de keuze voor de je- of de u-vorm en hun bezittelijke voornaamwoorden ‘jouw’ en ‘uw’ vaak de aanleiding voor veel twijfel en argumenten over en weer. Kiezen is in dit soort kwesties doorgaans de beste regel, al vind ik consequentie in dit geval niet altijd strikt noodzakelijk.

Lees verder

Geschreven door Koen Lauwereyns 10 05 2017

Wordt het niet stilaan tijd voor een nieuw blogbericht?

Geen inspiratie. Geen tijd. Je wil liever enkel met je corebusiness bezig zijn. Je weet niet hoe je eraan moet beginnen. Bekende symptomen voor dezelfde kwaal: je blog en bij uitbreiding je website gaan langzaam ... dood.

Lees verder

Kies het juiste communicatiekanaal

De wereld wachtte deze ochtend urenlang in spanning op de bekendmaking van het grote nieuws uit Buckingham Palace. Om vooral de parabel van de mug en het kanon te kunnen illustreren. 

Lees verder

Bij KLA-4 Communicatie krijg je kwaliteit, flexibiliteit en snelheid. Lab9 is dan ook een zeer tevreden klant!